• Veteran-SM 2020

Välkommen till Veteran-SM 2020


Köping-Kolsva Orienteringsklubb har fått i uppdrag att arrangera Veteran-SM 2020 med Köping som C-ort. Köping ligger bra till ur kommunikationssynpunkt. Endast ca 30 min från Västerås, Eskilstuna och Örebro. Till Stockholm är det 1 timme och 30 min.

All grundläggande planering för tävlingarna är klara. Just nu pågår banläggningen och därefter kommer vi att publicera en inbjudan i månadsskiftet april/maj 2020.

De som föredrar att bo på hotell i samband med tävlingarna kommer att få erbjudanden på boende från hotell Best Western/Scheele i Köping.

Föredrar Ni husbil/husvagn så har vi i nära anslutning till sprinttävlingen, ca 800 m till Arenan, förbokat många platser på Sportfältet där Ni kommer att få tillgång till dusch och toaletter under Er vistelse.
Till medel och långdistanserna är det ca 20 minuters bilfärd från Köping.

Vi ger fortlöpande information om tävlingarna via denna hemsida och Eventor. Förfrågningar om boende, tävlingarna och andra frågor kan Ni få genom att kontakta nedanstående adresser.

Kontaktperson:
Alf Lindberg
Mobnr: 076-10 40 961
Mejl: alf.lindberg@koping.net

Europamästerskap(EM) för döva!
I samband och parallellt med Veteran-SM 2020 så arrangerar Köping-Kolsva OK även ett europamästeskap(EM) för Sveriges Dövas Riksförbund. Mästerskapet beräknas locka ett 100-tal deltagare från hela Europa. Man deltar på samma banor som övriga på medel- och långdistanserna, dock med en komplettering av DH-18-21. Sprinten undantaget. Däremot blir det en stafett för EM-arrangemanget på måndag 31 aug strax utanför köping. Där kommer att finnas möjligheter även för övriga att springa på öppna banor. Mer info längre fram.

(2020-03-20) Info om Inbjudan för Veteran-SM 2020.
P.g.a. av Coronaviruset och dess effekter i nuläget kommer den inbjudan som var tänkt att publiceras i början av april, att skjutas fram. I dagsläget vet vi inte när vi kan publicera den. Vi återkommer med mer info så snart vi vet mer.
Nästan alla förberedelser såsom banläggning, Arenor och övrigt kring arrangemanget är klart. Det sista som återstår är revideringen av kartorna som pågår just nu.

analytics.google.com