• Veteranresa 2018

Välkommen till
Veteranresan 2018!


Årets resa går till den vackra trästaden Hjo vid Vätterns västra strand. Här finns allt du kan önska dig. Fantastiskt fina orienteringsmarker med övervägande tallhedsterräng, den vackra staden Hjo där du kan strosa omkring och njuta av vackra miljöer, köpa färsk fisk i hamnen, och en massa andra aktiviteter.

Jag har avtal med Hotell Bellevue som erbjuder dig bra boende med rabatterade priser och som ligger med utsikt över Vättern. På hotellet kommer även årets Sommarbuffè att äga rum.
Föredrar du att bo i stuga eller på camping så har jag avtal med Hjo Camping som också erbjuder rabatt på boendet. Campingen ligger vid Vätterns strand och har gångavstånd till Hotell Bellevue där Buffèn kommer att äga rum. 

Bor Ni på Hotell Bellevue eller på Hjo Camping så har ni nära till den första etappen(sprint) som går i anslutning till campingen och dess parkområden. Mer info om tävlingarna finns i Inbjudan.

Förutom tävlandet så har jag ordnat med en stadsvandring i Hjo(se anmälningsblanketten) och även en föreläsning om Hjo (se anmälningsblanketten) för de som även vill ha lite kultur varvat med orienteringen.

Frågor kring denna resa besvaras av Alf Lindberg, 076-10 40 961 eller alf.lindberg@koping.net

Alla är Välkomna!

EXTRA INFO:
Stadsvandringen är nu fulltecknad. Tyvärr kan jag inte ta emot fler deltagare.
Mer info om grupperna kommer längre fram.

OBS! Några deltagare står anmälda på en annan bana på sprinten än de banor som Ni vill springa på de övriga dagarna. Detta kommer att justeras dagen innan tävlingen för kännedom.

Anmälda till öppna banor uppdateras fortlöpande. Men Ni behöver inte vara oroliga, jag har koll på alla.
PM för tävlingarna kommer att publiceras ca 7 dagar innan första tävlingsdagen.
analytics.google.com