• Veteranresan 2019
De senaste 3 åren har ca 200 deltagare anmälts sig till resan. Tävlingarna inleds på måndagen med en sprinttävling på Sommarland som ligger i anslutning till Leksand Strand som är vår C-ort. På tisdagen blir det en medeldistans vid skyttecentrum i Leksand då även med deltagare från Dalarnas veteranorienterare är med. Det kan bli ca 400 deltagare den dagen!
På onsdagen är det samma plats som tisdagens tävling. När det gäller budkaveln så håller vi till vid Leksand OK:s klubbstuga där även öppna banor finns. Gemensamt för alla etapperna är att det bjuds på tallhedsterräng som är lättframkomlig och med fantastiskt fin sikt.
Resan är öppen för alla intreserade orienterare i hela landet.
Har du frågor kring detta redan nu så är du välkommen att höra av dig.
Alf Lindberg 076- 10 40 961 eller mejla på alf.lindberg@koping.net

Gamla åkdon den 11 juni!
Strosa runt bland åkdon av alla de slag. Konceptet "åkdon och termos" erbjuder anspråkslösa träffpunkter för motorintresserade, enkelt och lättillgängligt.
Medtag gärna fikakorg. Fri entré.

Mellan Hildasholm och Japanska parken. Klicka på bilden för att läsa mer....

Dags att betala!

Nu har jag lagt upp sammanställningen/betallistan för årets resa. Leta upp Ert namn i listan och kontrollera att uppgifterna för dig stämmer. Om inte, kontakta mig för en korrigering INNAN Ni betalar.

När Ni skall betala så MÅSTE Ni ange det kontrollnummer som står längt till vänster i listan i Er betalningsfunktion. Om inte, så vet jag inte vem som har betalat. Är det så att du betalar för fler deltagare samtidigt, så måste du även ange deras nummer på betalningsfunktionen. Är du osäker, så ring gärna mig innan du betalar!

Jag uppdaterar listan på fredag (30.5) så att Ni kan se att Er inbetalning har kommit in. Då är också sista dagen för inbetalning!
Senaste uppdateringen är gjord 24.5 kl. 18.00
2 inbetalningar, en på 365 kr och en på 100 kr har jag inte lyckats spåra!

Betalning sker till följande:
SHB clearnr 6537 konto 465 261 078
Innehavare: Alfred Lindberg
OBS! Betalning senast 30 maj.
Startlistorna kommer att uppdateras 7 dagar innan resan.

nyttiga länkar

Länk till Leksands Kommun

Länk till Leksand Strand

analytics.google.com