• Aktuellt

Idag kom beslutet - årets Veteran-SM är inställt

(2020-06-09) Det är med stor sorg vi tvingas meddela att årets tävlingar ställs in.

Idag beslutade tävlingsledningen i Köpings-Kolsva OK att ställa in årets Veteran-SM som skulle ha gått i Köping med omnejd 28-30 aug. 2020. Beslutet togs efter noga överväganden beträffande de restriktioner som Folkhälsomyndigheten har angivet när det gäller folksamlingar, nämligen max 50 personer. Även de restriktioner för 70+ som FHM anvisar gör att det inte är möjligt att genomföra tävlingarna.

Det är med stor sorg vi är tvingade att lämna detta meddelande. Dock har vi vissa förhoppningar att SOFT lämnar klartecken till att flytta arrangemanget till 2021 istället! Vi återkommer när vi vet mer.

Text: Alf Lindberg

Så blev det ännu en "Corona-utflykt" idag

loading...

(2020-05-20) Det finns gott om tid för utflykter i dessa Coronatider.

Senast var det en sväng till Nora - idag gjorde vi en liten kortare tur till vackra Arboga. Parkerade vid kyrkan i Arboga och vandrade förbi Engelbrekt som inte alls kände sig påverkad av Corona. En skön promenad i solen efter Arbogaån och förbi alla dessa vackra gränder. Siktade in oss på lite fika - det blev Håges i centrala Arboga. Ett trevligt litet ställe som hade ett stort och lockande sortiment av bakelser. Det blev en karlspader-giffel för min del. Eftersom hustrun var med så blev det även lite shopping. Ja, ni vet hur det är när hustrun är med på utflykterna!

Avslutade med att stanna till vid Stora Torget i Köping och tog en bild på alla dessa vackra tulpaner kommunen har planterat där. Upplysningsvis så är torget även platsen för Veteran-SM i år och sprinttävlingen. Hur det går med den återstår att se.

Text: Alf Lindberg

Saknar du någon artikel här, titta under länken "Nyhetsarkiv"

analytics.google.com