• Aktuellt

Tack alla Ni som var med på årets Veteranresa

(2022-06-16) Nyss hemkommen efter en fantastisk vecka i Västervik.

Jag tror att denna upplaga av Veteranresan till Västervik tillhör en av de bästa resorna vi gjort tillsammans. Vädret var perfekt hela veckan. Buffèn på onsdagskvällen gick inte heller av för hackor. Och jag tror de flesta var nöjda med sina insatser på de flesta etapperna. Överlag var det positiva tongångar över terrängen. Det blir svårt att överträffa en sådan här resa!

Jag vill rikta ett STORT TACK till alla deltagarna, ni som har varit med tidigare, och ni som var med för första gången. Jag har hela veckan fått uppmuntrande ord som värmer i mitt hjärta.

Också ett STORT TACK till arrangören Västerviks OK med Kent Karlsson i spetsen. Ni gjorde ett utomordentligt bra jobb. Vi är så nöjda över er.

Nu önskar jag Er alla en trevlig sommar så ses vi till hösten igen.
Text: Alf Lindberg
loading...

Nu är vi igång - första etappen avklarad

(2022-06-13) Första etappen avklarad, men ack så många "felstämplingar" på bana C.

När det gäller sprinttävling så är noggrannheten väldigt viktig. Att ha en bra framför hållning är A och O. Speciellt en dag som denna då det vimlade av kontroller och man kunde se flera på en gång. Vilken är min kontroll?.  På bana C var det en kontroll inne på en gård som ställde till det. Många hade jämnt göra att läsa vägvalet till nästa, höger eller vänster, och då glömde man bort K-6 i bara farten. Kanske detta är en del av tjusningen när det gäller sprint! Inte att felstämpla utan att vara noga. Tråkigt naturligtvis för de som inte blev godkända. Men imorgon är det nya utmaningar som väntar.

Idag flöt allt på som vanligt. Ni kom till Arenan i jämn takt och det blev aldrig några köer varken vid starten eller vid målet. Tack till Er alla som var med och tävlade idag och även till våra duktiga arrangörer.

Klockan är visserligen bara knappt före 21, men jag tror att en varm dusch och en skön säng lockar mest just nu. Godnatt.....

Bilden: Medlemmar från OK Tor och startfunktionärer från Västerviks OK.
Text: Alf Lindberg

Greger och kamraterna bjöd på tuff terräng!

(2022-06-07) Nu fick Sörmlänningarna och Västmanlänningar pröva på riktig Södertörnsterräng.

Stockholmarna är ju ganska vana vid det. En del var lite överraskade även om det stod i inbjudan och PM,-Bana A, B och till en del även C har ett område med nästan stark kupering. Bana D och E var ”lite” snällare. Och någon av dessa kunde man ju välja om man inte ville ha ”nästan stark kupering”??

Ett 130 tal deltagare hade mött upp. Ganska normalt för oss som ligger lite vid sidan.
En väldigt kul kommentar idag kom ifrån Göran Davidsson OK Klemmingen. Han tog mig i hand och sa--Nu är vi kvitt!! Jag hade nämligen kommenterat Klemmingens banor i Laxne och sagt att ni kommer att få igen när ni kommer till Södertälje.
Visst var det väldigt stark kupering på några sträckor. Men det var inte särskilt många som gav upp i alla fall. Hårda gummor och Gubbar i det här gänget.
Många tyckte att det var spännande att få uppleva en karta och terräng som de inte varit i tidigare.
Jag har ju sett senare på Livelox att de som klagade lite på terrängen och kartan också
hade bommat en hel del??!!
Jag känner igen det!! Det är alltid skönt att ha något att skylla på!!??
Den 18.10 är ni välkomna till Södertälje igen. Då ska vi vara i välkända Tveta-terrängen, så ingen kommer att bli överraskad då.
 
Bilden: Weine Johansson och Greger Wedin.
Text: Greger Wedin

Saknar du någon artikel här, titta under länken "Nyhetsarkiv"

analytics.google.com