• Arkiv
  • Riksmästerskap PRO/SPF

Ett stort tack till alla deltagarna på FORM22

(2022-08-18) Deltagarna på årets "FORM22? i Köping fick en varm upplevelse under arrangemangets två dagar.

Köping-Kolsva OK som stod som värd för årets Riksmästerskap för PRO och SPF Seniorerna är väldigt nöjda med arrangemanget. Vi fick tyvärr bara 14 dagar innan flytta tävlingarna från det ursprungliga tävlingsområdet p.g.a. avverkning. Nu hade banläggaren Bosse Eriksson som tur var en "plan B" i bakfickan vilket gjorde att allt kunde lösas snabbt. Annars hade vi fått problem.
Tur hade både vi och deltagarna med vädret som var väldigt varmt och skönt. Allt flöt på enligt plan. Vi hade anstängt oss lite extra mycket genom att erbjuda en servering på plats med korv, dricka, mackor och övrigt. Det blev en bra försäljning för oss. Tack för det.

Under dessa två tävlingsdagarna har vi som arrangör fått massor med beröm från deltagarna för vårt arbete som tävlingsarrangör. Vi bugar och bockar och tar in allt beröm vi har fått. Tack alla Ni deltagare för denna gång. Ni är välkomna tillbaka när vi arrangerar nästa gång.

Till sist vill jag som tävlingsledare för dessa två dagar tacka ALLA Ni duktiga funktionärer i klubben. Ni gör ett fantastiskt bra jobb, inte bara i detta arrangemang, utan fortlöpande när vi har något på gång. Ni är värda all beröm som våra deltagare har vittnat om. Sträck på Er, Ni är bäst!

Bilden: Två representanter från dagens prisutdelning, Lena Larsson Sala och Rune Sandberg Hallstahammar.
Text: Alf Lindberg

analytics.google.com