• Veteranresa 2024

Nu är det dags att betala resan- så här gör ni!

Det första ni skall göra är att kontrollera att betalningslistan stämmer med er anmälan. Om den inte gör det, betala inte utan kontakta mig så rättar vi till felet först.

Betalningsinstruktioner:
På betalningslistan så kan ni i vänstra kolumnen se en kodsiffra före ert namn. Den siffran måste ni ange när ni gör er inbetalning. Betalar du även för en annan person så anger du först din egen kodsiffra, men även kamratens kodsiffra.
Följer ni inte denna instruktion så kommer jag inte att veta vem som har betalat!
Listan uppdaterades 24 maj kl. 10:05. Nästa uppdatering kommer onsdag 29 maj.
BANK: Svenska Handelsbanken (SHB)
Clearnr: 6537
Konto: 465 261 078

OBS! Jag har fått flera inbetalningar med avsändare "Veteranresan". Tyvärr kan jag inte lokalisera vilka Ni är! Hör av Er.

Denna gång (kanske den sista!) går "Veteranresan" till Mora. Vi har varit där två gånger tidigare och varje gång varit väldigt uppskattat. Många har också efterfrågat att få åka till Mora igen.
Just nu pågår banläggningen av IFK Mora och dess funktionärer. Jag har ett avtal med Moraparken gällande campingen, stugor och hotell i samband med resan.

Frågor redan nu kan ställas till:
Alf Lindberg, 076- 10 40 961.

Välkommen till Moraparkens Middags-Buffè

OBS! Du måste vara föranmäld för att kunna vara med.

PM:et kommer att publiceras ca 14 dagar innan.

OBS! Kontrollera att Sportidentnummret är rätt! Om inte, kontakta mig omg. OBS! Ni som inte är anmälda första tävlingsdagen(måndag) saknar era SI-nummer i listan. Det är helt OK, ni finns med ändå.
Startlistan för stafetten och middagslistan uppdaterades 24 maj kl. 09:45
Betallistan finns på vänstra sidan.

Lite info om startgrupperna:

Startgruppernas syfte är att sprida ut Er deltagare så att alla inte kommer samtidigt till tävlingsplatsen. De flesta har sina namn på listorna. Dock ville nästan alla komma samtidigt tisdag/onsdag så därför har jag spridit ut Er. Det blir extra utdraget på tisdagens tävling. Eftersom det pågår stora vägarbeten i Mora som påverkar Er deltagare (speciellt på tisdag) så gör det inget att ni kommer senare än Ni tänkt Er.
OBS! starttiderna i respektive grupp anger INTE när Ni skall starta!
Ni som inte finns med på listan väljer själva när Ni vill komma.
Listorna uppdaterades 15 maj kl. 19:30 

Resultat under veckan

Sträcktider under veckan

analytics.google.com