• Veteranresan 2022

Veteranresan 13-16 juni 2022

Trots att jag själv inte hade planerat för ytterligare en resa så blir en sådan av trots allt även 2022. Den största anledningen till det är det stora intresse alla deltagare visade när vi var i Mora senast och att man hade så stora förhoppningar på ytterligare en resa. Och jag kan inte göra Er besvikna, så därför drog jag igång en ytterliagre planering för 2022. Och nu har jag hittat en perfekt plats för oss att åka till.

Det blir till Västervik, en fantastiskt fin sommarstad med allt vad det innebär. Här har Ni möjlighet att bo bekvämt på VästervikResort i camping eller fina stugor. Nära havet till sol och bad. Nära till glasriket och Orrefors och Kosta Boda. Det är alltså upplagt för en ytterligare trevlig "veteranresa" med allt vad det innebär.
Välkommen till Västervik 2022!

Klicka på bilden nedan för att boka alternativt boende. 

PM:et publiceras ca 10 dagar innan första start 

OBS! alla bokningar måste göras via telefon. 

Nu är det dags för betalning. 
Alla startlistor, Buffèlista och betallista är nu uppdaterade.
Lista för startgrupper kommer inom kort.

Nu är det dags för betalning. Absolut sista betalningsdag är 30 maj. Jag hoppas att listan är korrekt. Hittar Ni något fel så hör av Er omgående för korrigering. Har Ni glömt att anmäla Er på någon lista så går det bra att komplettera under maj månad.

Hur går då till?: Klicka på bilden nedan för att se betallistan. I vänstra kolumnen finns en kod( ett nummer) som Ni MÅSTE ange på betalningsavin. Om Ni inte gör det så kan inte jag se vem som har betalat. Inte så kul.
Betalning sker till följande konto:
SHB(Svenska Handelsbanken) 
Clearnr: 6537
Konto: 465 261 078


Är något oklart? Ring Alf Lindberg på mobil 076-10 40 961 eller mejl alf.lindberg@koping.net

Betallistan är uppdaterad 2022-05-16 kl. 08.45
OBS! någon har 11.5 betalat in 250 kr och skrivit "startavgift". Jag kan tyvärr inte veta vem det är. Hör av dig.

Eftersom startlistorna ändras hela tiden så väntar jag med att uppdatera dessa till 1 juni.

Eftersom tävlingsplatserna har begränsade utrymmen så är vi tvungna att dela in deltagarna i startgrupper. Jag har utgått ifrån era önskamål, men har också blivit tvungen att korrigera några. Jag hoppas att Ni har överseende med det! Å andra sidan, det går att komma på en annan tid också om den tid du har blivit tilldelad inte passar. 
analytics.google.com