• Veteranresan 2023

Veteranresan 2023 går till Skövde-Välkomna!

(2023-03-01) Årets Veteranresa går till Skövde.

När vi skiljdes åt från vår fina resa som förra året gick till Västervik så fick jag ofta kommentaren från deltagarna; "Vi ses nästa år igen" vad det nu blir!
Jag har sagt länge nu att detta är "sista resan", men så har det inte blivit. Alla har varit så nöjda och tycker detta arrangemang är kul, så även jag, så på väg hem från Västervik dök tanke upp. -"Man kanske skulle leta efter ett nytt ställe att åka till!
Och nu är det dags-Skövde blir årets stora begivenhet för oss veteranorienterare. 
Och viktigt att påpeka; alla orienterare oavsett ålder, kön eller var du bor i landet, är välkomna.


När det gäller boende så har jag tecknat en överenskommelse med hotell Billingehus som just ligger på Billingen. Det blir även en middag på hotellet. Hotellet ligger strategiskt till eftersom planeringen bygger på bl.a. två etapper på Billingen. Hotellet genomgår just nu en total renovering och kommer stå klart till 1 juni 2023.

Sprinten går i Skövde, tisdagens tävling ca 20 km utanför stan, och onsdagens tävling+stafetten och öppna banorna på torsdag går uppe på Billingen.

Skövde är en stor idrottsstad och stod bl.a som värd för vinter-SM 2023. IF Hagen som hjälper mig med resan är en framgångsrik orienteringsklubb med många duktiga ungdomar. Själv gjorde jag min militärtjänst på T2 i Skövde. P4 t.ex. är ett fortfarande ett stort regemente. Inom industrin är Volvo en stor arbetsgivare med motortillverkning på programmet.

Det skall bli jättekul att få komma till Skövde med årets "Veteranresa" och jag vet att det är många av Er därute som nu blir glada. Samtidigt som jag berättar det, så är det många önskemål att få komma tillbaka till Mora igen med "Veteranresan". Och vet Ni vad? IFK Mora har preliminärt tackat ja till att ta över arrangemanget 2024.  

Bilden: Klubbmedlemmar i IF Hagen som ingår i tävlingsledningen för "Veteranresan 2023".
Text: Alf Lindberg

Aktuella listor

Anmälningslistorna är nu uppdaterade. Nästa uppdatering kommer i mitten av april.

Välkommen till Veteranresan 2023

Nu har anmälningsformulären öppnats. Välkommen med din anmälan.

Värt att veta: eftersom hotell Billingen ännu inte har öppnats (renovering pågår) och man håller på att rekrytera personal till hotellet, så fungerar det inte att ringa dit och boka. Vill du boka redan nu, gör som det står i inbjudan, mejla din bokning. Tack!

analytics.google.com