• Veteranresan 2021

När det blir dags att betala för Veteranresan 2021!
Det första Ni skall göra är att noggrant gå igenom betallistan så att dina uppgifter stämmer. Om inte, kontakta mig omgående (mejl eller telefon) så rättar vi till det.
Ni som står uppställda som betalningsansvariga för stafetten har att avkräva Er partner på halva avgiften.

Upplysning gällande bonusen: alla medlemmar i "Sörmlands-OL-förening" som har betalt medlemsavgiften för 2021 får en subvention av föreningen på 200 kr/person.

När allt ser bra ut så är det dags att betala. Viktigt att tänka på: i vänstra kolumnen så finns en kod(en siffra) som Ni skall ange på underlaget för betalningen. Om Ni inte gör det så vet jag inte vem som har betalat. OBS! skriv inte namn, resan eller något annat. Det hjälper mig inte. 
Betalningen skall vara gjord senast 30 maj 2021. Betalningen till:
Svenska Handelsbanken, clearnr 6537, konto 465 261 078

Namn som är markerat med grönt bekräftar att betalningen är mottagen.
Jag kan inte identifiera flera avsändare vilket gör att jag avvaktar med kontering av dessa mot slutet för att genom uteslutningsmetoden veta vilka dom är.

Viktig information gällande anmälningar till resan:
Eftersom jag vet att många intresserade deltagare för årets resa inte har vågat anmäla sig eftersom man inte vet hur långt vaccineringen har kommit, så har jag beslutat att hålla ett antal platser lediga för Er som har tvekat. Jag låter anmälningsformuläret vara öppet ett tag till. Men anmäl dig så fort du känner dig trygg i ditt beslut.

Viktig information gällande Buffén:
Vi har fått meddelande från restaurangen att de ändrar Er meny för portionsförpackad take away för att de ska kunna säkerhetsställa att vi levererar en bra produkt till er.
Den nya menyn jag fått från köket är:
Cajun rubbad helstekt ryggbiff serveras med potatisbakelse baconstekta haricotsverts
samt parkens gode bearnaisesås.
Efterrätt:
Hallon dessert med mascarpone toppad med pistage.
Mora Parken har sänkt priset till 285 kr/person.

Klicka på länken nedan för att boka ditt boende under tävlingarna. Ange koden "veteran21" i samband med bokningen för att erhålla rabatten. 
Behöver du hjälp med bokningen, kontakta då Alf Lindberg, 076-10 40 961.

Lite information om startgrupperna på Resan
Eftersom vi börjar närma oss 200 deltagare på årets resa till Mora så börjar det också bli trångt i startgrupperna trots att jag har satt 50/grupp. Inom veteranorienteringen under hösten 2020 och våren 2021, så har vi använts oss av 30/grupp, allt för att ha en god spridning mellan deltagarna. 
Min bedömning inför årets resa har varit att med ändrade restriktioner, lägre smittspridning och vaccineringen, så har 50 deltagare/grupp varit realistiskt. 
Men det är trångt i vissa grupper. Jag kommer förmodligen behöva ändra på några deltagare i respektive grupp. Jag kommer då att flytta deltagarna bakåt i gruppen, d.v.s. Ni får starta senare på dagen. Det som styr vilka som flyttas är tidpunkten för anmälan. Ju senare Ni anmälde Er, ju större risk för en ändring. 
I god tid innan resan kommer jag publicera startgrupperna här så att Ni kan planera Er ankomst till Arenan på ett bra sätt.
OBS! startgruppslistorna kommer att publiceras några veckor innan 14 juni.
OBS! Mora Parken har sänkt priset på Buffén för avhämtning från 325 kr/person till 285 kr för kännedom.

Information angående Buffén.
Eftersom jag har tagit beslutet att ställa in den traditionella Buffén inomhus under rådande omständigheter, och istället erbjuda samma Buffé, fast nu för avhämtning, så behöver Ni anmäla Er ännu en gång. Det gör Ni genom att klicka på länken ovan. Sista dag för anmälan är 2021-06-01. Välkomna!
OBS! Tidigare Buffébokningar är borttagna.

OBS! Alla har sina sportidentnummer inlagda i tävlingen. Det är tyvärr en bugg i OLA vilket gör att några saknar sina nummer framför sina namn. Ingen fara!
Några av Er kommer att springa en annan bana på måndag än de övriga dagarna. Det innebär att Ni står uppställd på "fel bana" på måndag. Ingen fara, jag ändrar på det innan start på måndag. 
En uppmaning till Er alla, kontollera att SI-nr stämmer på Er som deltagare.

Starttiderna som står på stafettlistan kan kommas att justera något längre fram.

analytics.google.com